Contact


Vakantiepark De Bremakker is centraal gelegen op Texel tussen de dorpen De Koog en Den Burg. 

 

Routebeschrijving

 

Met de auto: vanaf de boot gaat u bij afslag 12 linksaf (Gerritslanderdijkje), u volgt de weg en voor het bos gaat u rechtsaf (Tempelierweg). Aan het einde van deze doodlopende weg vindt u Vakantiepark De Bremakker. Ons chalet is gelegen op Weideveld nummer 80

 

Met het openbaar vervoer: Vanaf station Den Helder naar (accommodatie op Texel): Het openbaar vervoer wordt uitgevoerd met de Texelhopper. Naast twee vaste buslijnen rijden er kleinere Texelhopper busjes over het eiland (deze moet u reserveren).

De Bremakker is niet bereikbaar via de vaste buslijn. Op Texel aangekomen stapt u over in het door u gereserveerde Texelhopper busje, dat klaar staat als u de boot aan de rechterkant verlaat. U reserveert uw rit minimaal één uur van tevoren.

Reserveren kan via de website of telefoon (0222- 784 000). Geef bij de reservering op dat u vertrekt vanaf halte ‘veerhaven’ en dat u uitstapt bij De Bremakker op de Tempelierweg.

 

Met de auto naar Den Helder (TESO veerhaven)

Indien u met de auto naar de TESO veerhaven afreist, heeft u de mogelijkheid om de auto te parkeren op het TESO parkeerterrein. U reserveert, minimaal één uur van tevoren, een Texelhopper busje via de website of telefonisch (0222-784 000). Op de veerhaven in Den Helder stapt u op de boot. U gaat lopend de boot af op Texel en uw Texelhopper busje staat voor u klaar en rijdt naar elke gewenste locatie op Texel.

 

TESO bootticket

 

Wij raden u aan om uw bootticket vooraf te kopen via TESO. Met het e-ticket kunt u sneller door de poortjes op het Teso-opstelterrein! Alle informatie omtrent de bootovertocht vindt u op de website van TESO.

 

Meer informatie en reserveringen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.