Alles voor een heerlijke vakantie!

Vakantiepark de Bremakker is een rustig en natuurrijk gezinspark met een prachtige centrale ligging op het Waddeneiland Texel. Grenzend aan Het Nationaal Park De Duinen van Texel en met het strand op steenworp afstand. Tijdens uw verblijf op de Bremakker kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het prachtige eiland Texel. De Bremakker kenmerkt zich door de persoonlijke sfeer, liefde voor de natuur en gastvrije instelling.

 

 

U kunt aan de knusse bar uw avonturen en tips delen met andere gasten. In het eetcafé kunt u terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en/of een maaltijdsalade. Alles ook om mee te nemen. De menu’s worden geserveerd met patat en verse salade. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. In de zomervakantie is het elke maandagavond pizza-avond en dinsdag pannenkoeken dag.

 


Het park grenst direct aan het Nationaal Park De Duinen van Texel, waar Schotse Hooglanders grazen. Wandelend of fietsend bent u op korte afstand van de duinen en het strand bij Paal 17.

 

De Bremakker ligt centraal tussen de dorpen De Koog en Den Burg (beide op ± 3,5 kilometer). Dit zijn gezellige dorpen met een rijk assortiment aan voorzieningen. Vlakbij bevindt zich het centrum voor wadden en Noordzee: EcoMare en het juttersmuseum Flora. Op de Bremakker kunt u fietsen huren om Texel te verkennen.

 

 


 Op de Bremakker zijn meerdere speeltuintjes, een groot springkussen. Een beachvolleybalveld, pannaveld en voetbalveld. In onze overdekte speelruimte kun je tafeltennissen en je helemaal uitleven op de 'kade" van onze eigen havenhuisjes. In het zomervakantieseizoen, in juli en augustus, is op onze camping een recreatieteam actief, dat van zondag tot en met donderdag tal van activiteiten organiseert voor jong en oud.

 

Er wordt natuurlijk aan volleybal en voetbal gedaan, maar ook de ludieke avon(d)(t)urentochten door bos en duin hebben de nodige faam verworven. Bij slecht weer is het niet nodig dat de kinderen zich vervelen. In hun "eigen" honk "Ut Duckie" kunnen ze zich samen met de recreatieleid(st)er(s)  uitleven met knutselen, plakken, verven en andere creatieve bezigheden.